KC and the Sunshine Band

Written by on 23/05/2016

KC and the Sunshine Band je americká disko/funková skupina, založená v roku 1973 v meste Hialeah na Floride.[1][2] Skupina je známa predovšetkým vďaka hitom „That’s the Way (I Like It)“, „(Shake, Shake, Shake) Shake Your Booty“, „I’m Your Boogie Man“, „Keep It Comin’ Love“, „Get Down Tonight“, „Boogie Shoes“, „Please Don’t Go“ a „Give It Up“. Názov skupiny vznikol z priezviska hlavného speváka Harry Wayne Caseyho (“KC”) a “Sunshine Band” pochádza z prezývky štátu Florida ako “Sunshine State” (slnečný štát).

Členovia

Diskografia

Do It Good (1974)

KC and the Sunshine Band (1975)

The Sound of Sunshine (1975)

Part 3 (1976)

Who Do Ya Love (1978)

Do You Wanna Go Party (1979)

Space Cadet (1981)

The Painter (1981)

All in a Night’s Work (1982)

KC Ten (1983)

Oh Yeah! (1993)

I’ll Be There for You (2001)

Yummy (2007)


Continue reading

Previous post

Boney M


Thumbnail
Current track

Title

Artist